Shopping cart

Concurs

REGULAMENT CONCURS FACEBOOK
„Castigi 150 lei cu care sa-ti cumperi ce vrei pe www.carnaval24.ro”

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul Concursului  „Castigi 150 lei cu care sa-ti cumperi ce vrei pe www.carnaval24.ro” este Carnaval24 – SC INSIDE TECHNOLOGIES SRL, cu sediul in Craiova, str. Viorele, nr.27A, CIF: RO16854328, J16/1886/2004. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

Pe perioada Concursului, SC INSIDE TECHNOLOGIES SRL va desfasura urmatoarele servicii:
1. va contabiliza participantii inscrisi in concurs;
2. va organiza tragerea la sorti a castigatorului cu ajutorul http://woobox.com/ sau https://www.random.org/ pe data de 7 aprilie 2017, ora 12:00;
3. va expedia premiul castigatorului.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI
Concursul se va desfasura in perioada 17 martie 2017 - 7 aprilie 2017 pe pagina de Facebook a companiei Carnaval24: https://www.facebook.com/Carnaval24.RO.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.
Nu pot participa angajati ai Organizatorului. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament.
Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI
Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook Carnaval24: https://www.facebook.com/Carnaval24.RO.
Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 17 martie 2017 - 7 aprilie 2017  pana la ora 11:30 astfel:

  1. Intra pe pagina Carnaval24 https://www.facebook.com/Carnaval24.RO si dau like la pagina*
  2. Dau share la postarea care anunta concursul - cu setarea Public
  3. Adauga comentariul „Particip la concurs” la aceasta postare

Mentiuni importante:
*Daca participantul a dat deja Like la pagina in trecut, va trece direct la pasul 2 si 3 pentru a se inscrie in concurs.
**Inscrierea in concursul „Castiga 150 de lei cu care sa-ti cumperi ce vrei pe www.carnaval24.ro” este valida doar daca participantul la concurs a parcurs toti cei 3 pasi (like la pagina, share la post si comentariu).

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI
Pentru concurs se acorda ca premiu un voucher in valoare de 150 lei cu care castigatorul isi poate alege orice produse comercializate pe www.carnaval24.ro.

SECTIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI
Castigatorul va fi desemnat in urma tragerii la sorti care va avea loc in data de 7 aprilie 2017, la ora 12:00. Pentru tragerea la sorti se vor folosi: http://woobox.com/ sau https://www.random.org/. Toti participantii la concursul „Castiga 150 lei cu care sa-ti cumperi ce vrei pe www.carnaval24.ro” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.
Extragerea va fi derulata de echipa de marketing a companiei SC INSIDE TECHNOLOGIES SRL.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA SI PREDAREA PREMIULUI
Rezultatul tragerii la sorti la fi postat pe pagina de facebook Carnaval24 pe data de 7 aprilie intre orele 12:00 – 12:30. Castigatorul va fi contactat de echipa Carnaval24 pe pagina personala de Facebook pentru a intra in posesia premiului – un voucher valoric de 150 lei.
Castigatoul este obligat sa trimita in termen de 72 ore informatiile solicitate de Organizator pentru expedierea premiului (nume complet, adresa, numar de telefon, etc).

Castigatorul va primi premiul/premiile alese prin posta / curier, taxele fiind suportate de catre Organizator.
La receptionarea premiului castigatorul trebuie:

  1. sa posteze pe pagina de Facebook personala cu tag catre pagina Carnaval24 o poza cu premiul/premiile alese.


SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 7 aprilie 2017, ora 24.00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.