Costume Eroi

Desc

10 Articole

pe pagina
Desc

10 Articole

pe pagina

Eroii au existat dintotdeauna, iar unii dintre acestia au avut puteri si abilitati extraordinare. Datand din mitologia antica avem eroi ca si Hercule, Perseus si Gilgamesh, iar din folclorul medieval il putem regasi pe Robin Hood sau Cavalerii Mesei Rotunde. Apoi au venit povesti precum Cei Trei Muschetari. In toate situatiile acestea, ei se luptau cu monstri, infractori, oameni corupti sau alte forte ale raului.
Supereroii de astazi sunt descendenti ai comic book-urilor aparute inca din secolul 19. La inceputul secololului 20 au aparut personaje precum Tarzan si Zorro iar primul supererou modern a aparut in 1938, lansand epoca moderna a comic-urilor: Superman.
Toti supereroii au o forma de putere sau abilitate extraordinara. Superputerile acestora pot fi ceva cu ce s-au nascut (ca in cazul lui Superman, Wonder Woman, Thor), rezultatul unui accident sau mutatii (Spider-Man, Hulk, Wolverine) sau pur si simplu un skill pe care acestia si l-au dezvoltat si perfectionat (Batman, Hawkeye). Cu totii, insa, au un cod moral puternic si o motivatie puternica pentru a salva lumea de pericol.
Multi supereroi au o identitate secreta si aleg sa poarte un costum sau masca pentru a ii ajuta sa isi ascunda identitatea, si de obicei un logo sau un symbol ca parte a design-ului. Unele dintre costume incorporeaza tehnologii, unelte sau exhipamente speciale, precum costumul lui Iron Man, scutul Capitanului America sau panza lui Spider-Man.
Aici intervine rolul Carnaval24. Noi te putem ajuta sa aratati asemanator eroilor preferati, sau chiar sa creezi propriul costum de supererou cu ajutorul mastilor, pelerinelor si accesoriilor de pe site-ul nostru.
Avem, deasemenea, si optiuni pentru cupluri, familii sau grupuri de prieteni.

Search engine powered by ElasticSuite
To Top