Costume Day of the Dead

Desc

2 Articole

pe pagina
  1. Mireasa Day of The Dead S
    Pret special 169,90 LEI Pret standard 299,00 LEI
    Mireasa Day of The Dead S
  2. Costum Mireasa Day of The Dead M
    Pret special 169,90 LEI Pret standard 299,00 LEI
    Costum Mireasa Day of The Dead M
Desc

2 Articole

pe pagina

Dias de los muertos, Day of the Dead sau Ziua Mortilor este o sarbatoare mexicana care se serbeaza de pe 31 octombrie pana pe 2 noiembrie. Magazinul nostru iti ofera o selectie speciala de produse tematice dedicate acesteia.

Este o simpla coincidenta faptul ca aceasta este in acelasi timp cu Halloween-ul, care este o sarbatoare de origini Celtice.
Aceasta dateaza dinainte ca Europenii sa debarce in America Centrala si de Sud. Maiasii credeau ca spiritele stramosilor au ramas inca printre ei si vroiau ofranda cu mancare de la cei in viata. Aztecii aveau un festival la inceputul toamnei pentru a o onora pe Mictecacihuatl, cunoscuta ca si "Lady of the Dead". Ea este inspiratia pentru Calavera Catrina, un costum popular pentru Day of the Dead, si o tematica pentru decoratiuni. Catrina este un schelet sau cateodata doar un craniu cu multe decoratiuni colorate. In anii 1500, odata cu venirea Catolicismului, aceste traditii au fost absorbite si amestecate cu cele aduse de pe celalalt continent de catre Spanioli.

Search engine powered by ElasticSuite
To Top