Costume Steam Punk

Desc

19 Articole

pe pagina
 1. Mini Palarie Steampunk
  Pret special 29,90 LEI Pret standard 48,00 LEI
  Mini Palarie Steampunk
 2. Petic Ochi Steampunk
  Pret special 18,00 LEI Pret standard 27,90 LEI
  Petic Ochi Steampunk
 3. Corset Steampunk S
  Pret special 140,00 LEI Pret standard 186,00 LEI
  Corset Steampunk S
 4. Acoperitoare pentru Ochi - Pirat Steam Punk
  Pret special 8,00 LEI Pret standard 15,00 LEI
  Acoperitoare pentru Ochi - Pirat Steam Punk
Desc

19 Articole

pe pagina
Costume Steam Punk

Daca doriti sa combinati SF-ul, istoria si fantasticul intr-un singur costum, atunci steampunk ar putea fi ceea ce cautati. Literatura, moda si muzica steampunk sunt intruchiparea anacronismului. O estetica a secolului 19 care intalneste imaginatia secolului 21.
Rezultatul este o poveste speculativa care rezolva multe probleme moderne cu ajutorul tehnologiei vechi. Este ceea ce regasim in povestile de Jules Verne, Rudyart Kipling si H.G.Wells. Acestia isi imagineaza solutii din viitor pentru probleme istorice. In orice caz, steampunk este fascinant si distractiv!

Steampunk exploreaza o alternativa fantastica a culturii Victoriene, unde tehnologia a avansat pe baza de aburi, unde moda este reprezentata de palarii si monocluri si alte accesorii mecanice sau din piele. Este o epoca unde inventiile si ingenuitatea sunt foarte pretuite, iar viziunea lui Nikola Tesla este lege.

Colectia noastra de costume inspirate din steampunk capteaza aceste senzatii. Avem costume si accesorii pentri barbati, femei si copii. Nu ezitati sa porti costumul tau steampunk cu o atitudine de inventator! Orice problema poate fi rezolvata cu ajutorul tehnologiei potrivite.

To Top