Costume Vampir

Desc

13 Articole

pe pagina
 1. Frunte Prostetica Vampir
  Pret special 44,90 LEI Pret standard 54,90 LEI
  Frunte Prostetica Vampir
 2. Lord Vampiric M
  Pret special 230,00 LEI Pret standard 336,00 LEI
  Lord Vampiric M
 3. Inel cu piatra pretioasa uriasa, Multicolor
  Pret special 7,90 LEI Pret standard 15,00 LEI
  Inel cu piatra pretioasa uriasa, Multicolor
 4. Sange fals Halloween 28.30 ml, Rosu
  Pret special 8,90 LEI Pret standard 12,90 LEI
  Sange fals Halloween 28.30 ml, Rosu
 5. Pelerina neagra Halloween
  Pret special 39,90 LEI Pret standard 69,00 LEI
  Pelerina neagra Halloween
 6. Set 10 Capsule cu sange, Rosu
  Pret special 14,00 LEI Pret standard 24,90 LEI
  Set 10 Capsule cu sange, Rosu
 7. Pelerina Vampir 116 cm, Negru
  Pret special 29,90 LEI Pret standard 55,00 LEI
  Pelerina Vampir 116 cm, Negru
 8. Pelerina Neagra Vampir
  Pret special 25,00 LEI Pret standard 38,70 LEI
  Pelerina Neagra Vampir
Desc

13 Articole

pe pagina
Costume Vampir

Vampirii au fascinat oamenii din cele mai vechi timpuri. Creaturi similare sunt descrise in folclorul multor culturi, dar cuvantul "vampir" a inceput sa fie folosit la sfarsitul anilor 1600. Un vampir este, de obicei spiritul nelinistit al unei persoane decedate. Spiritul decedatului se intoarce, populeaza un corp (propriu sau al altcuiva), si se hranește cu cei vii. In multe legende, vampirul se hraneste cu sange. In unele se hraneste cu energie de viata, cauzand o boala, cum ar fi tuberculoza. 

Folclorul european descrie vampirii ca fiind fiinte hidoase cu fetele ridate si pielea purpuriu inchis, iar ca vestimentatie purtau o manta neagra. Daca vrei sa fi un vampir infricosator, infiorator, aceasta este categoria in care trebuie sa cauti.

Imaginea moderna a unui vampir isi are originea in literatura de specialitate, groaza, stilul gotic de la inceputul anilor 1800. Imaginea unui vampir, subtire bine imbracat, elegant, aristocrat, asa cum este descris de Bram Stoker in romanul Dracula. Astfel de vampiri ca Domnul Ruthven si Contele Dracula puteau interactiona cu oamenii si faceau parte din societate. Vestimentatia lor era caracteristica pentru epoca victoriana, care insemna pantaloni, camasa, vesta, cravata și frac. Actorul Bela Lugosi a adus aceasta imagine la viata cand a jucat rolul Contelui Dracula pe scena si apoi pe ecran in anii 1920 si 1930.

Pelerina si coltii au fost retusuri adaugate de Hollywood. Un designer de costume din 1920 a sugerat ca vestimentatia sa fie mantia de opera lunga cu un guler larg, ca un mod simplu de a-l face pe Lugosi sa para ca dispare. Un make-up artist in 1950 a adaugat coltii, atunci cand Christopher Lee a jucat rolul lui Dracula. 

Femeile Vampir au fost portretizate ca fiind seducatoare, fatale deoarece Theda Bara a jucat intr-un film mut in 1915. Aici apare pentru prima data cuvantul "Vamp" facandu-se referire la seducere. 

Carnaval24 va ofera o multime de optiuni, daca doriti sa achizitionati o costumatie de vampir. Alegeti daca doriti sa fiti un vampir istoric sau unul modern, un personaj fictiv specific sau o conceptie proprie. Adauga accesorii cum ar fi, un inel sau medalion cu pietre false si colti vampir. Pentru a deveni o femeie vampir moderna, feroce, alege un costum sexy sau daca vrei sa fii amenintatoare adauga sange fals la machiajul tau pal. Avem chiar si peruci care ofera aceeasi coafura.

Search engine powered by ElasticSuite
To Top