Costume Zombi

Desc

9 Articole

pe pagina
 1. Dantura pentru costumatia de zombie
  Pret special 16,00 LEI Pret standard 28,40 LEI
  Dantura pentru costumatia de zombie
 2. Rochie Mumie 34-36
  Pret special 66,00 LEI Pret standard 108,00 LEI
  Rochie Mumie 34-36
 3. Costum Zombi Gladiator
  Pret special 169,00 LEI Pret standard 269,00 LEI
  Costum Zombi Gladiator
 4. Costum Zombi Burlesque M
  Pret special 160,00 LEI Pret standard 219,00 LEI
  Costum Zombi Burlesque M
 5. Set accesorii Costum Zombi
  Pret special 81,00 LEI Pret standard 120,00 LEI
  Set accesorii Costum Zombi
 6. Ochelari Zombi
  Pret special 40,00 LEI Pret standard 59,00 LEI
  Ochelari Zombi
Desc

9 Articole

pe pagina

Zombi au fost mult timp subiect de povesti de groaza in carti, Tv si filme. Dar stiati ca zombi sunt, de asemenea, subiect de cercetare la nivel universitar? Exista o cantitate uimitoare de munca academica pe tema zombi! Antropologi, biologi si filosofi au urmarit, speculat si dezbatut subiectul zombi.

Cum sunt creati zombi? Sunt blestemati de o vraja voodoo sau potiune? Sunt otraviti cu toxine? Sau sunt prinsi de un virus?

Cum arata un zombi? Practic este o versiune decazuta a ceea ce victima a fost inainte sa devina zombi. Un cantaret celebru. Un presedinte. Un jucator de fotbal sau majoreta. Un student. Un pirat. Orice.

Un zombie poarta aceleasi haine dinainte de a deveni strigoi. Ei nu isi pot schimba hainele - tot ce le pasa este sa gaseasca creier de om sa consume! Astfel, hainele sunt rupte, murdare, si poate patate de sange. Fata unui zombie si orice parte expusa a corpului este intr-un stadiu de putrezire, si organele interne se pot zarii sau chiar ies afara.

Zombificarea ta poate fi simpla sau elaborata, dupa cum doresti tu sa fie. Hainele murdare, zdrentuite, nu sunt greu de confectionat, dar pentru a obtine acel efect de putrezire a carnii ai nevoie de ajutor. Avem kituri de machiaj zombi usor de utilizat ce va vor oferi o infatisare zombie de invidiat. Daca doriti, incercati una dintre numeroasele noastre rani false, sunt usor de utilizat si vin cu instructiuni complete. Incercati una dintre mastile noastre zombie inspaimantatoare. Poti adauga la transformarea ta in zombi si intestine false suspendate printr-o gaura in camasa ta.

Cum identificati un zombie? Principala cale de a identifica un zombie este prin intermediul a patru simptome:

  • a.un mers inconstient si impleticit;
  • b.lipsa personalitatii umane;
  • c.dorinta insatiabila de a consuma carne sau creier uman;
  • d.gemete neincetate si incapacitatea de a vorbi clar;
   Daca cineva din apropierea ta prezinta aceste simptome, FUGI! Singura modalitate de a nu deveni un zombie este evitarea contactul cu ei.
   In cel mai rau caz, daca nu te poti opune, alatura-te! Costumele noastre de zombie au diverse marimi si stiluri pentru intreaga familie: barbati, femei, copii.

Chiar daca nu este o apocalipsa zombie adevarata, poti sa te distrezi imaginandu-ti ca exista!

Search engine powered by ElasticSuite
To Top